Side 1 af 1

Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 18. sep 2013, 13:20
af tmfigher
Jeg har et problem med mit Traktor pro 2

Jeg har købt Dance chart 37 på Itunes men når jeg går ind på Traktor pro 2 og så ned til mine Itunes filer kommer sangene frem men når jeg så trykker (Load til deck A) Skriver den (File cannot be played, File may be missing, corrupt or unsupported)

Håber i kan hjælpe mig :-D

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 18. sep 2013, 14:55
af Mike-air
tmfigher skrev:Jeg har et problem med mit Traktor pro 2

Jeg har købt Dance chart 37 på Itunes men når jeg går ind på Traktor pro 2 og så ned til mine Itunes filer kommer sangene frem men når jeg så trykker (Load til deck A) Skriver den (File cannot be played, File may be missing, corrupt or unsupported)

Håber i kan hjælpe mig :-D


Har 2 bud til dig:

1. Prøv at højreklikke på itunes playlisten som den ligger i (hvis den ikke gør det, så prøv lige at lave en) og vælg "import to collection"
1.1. Prøv at afspille fra collection istedet for iTunes

eller

2. i iTunes - Prøv at markere alle sangene træk dem ud i en mappe på skrivebordet med musen
2.1. Tilbage til traktor, tryk på collection og lav en playlist i traktor collection
2.2. Tag mappen fra skrivebordet og træk den direkte ind i den nye playlist

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 18. sep 2013, 18:46
af tmfigher
Nu har jeg prøvet begge dele og den siger bare det samme håber du har en anden ide eller der er en anden der kan hjælpe

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 18. sep 2013, 19:09
af david mondrup
Uden lige at have konkret erfaring med Traktor, så lyder det som et filformat problem. Skal Traktor kunne spille .m4a filer?

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 18. sep 2013, 19:21
af tmfigher
Det har jeg virkelig ingen anelse om ved du hvordan man gør fil formatet mindre og vil du hjælpe med det ?

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 18. sep 2013, 19:24
af Christoffer I. N.
Det ser ikke ud til at Traktor kan afspille .m4a filer.

Der står at det kan spille:
MP3, WAV, AIFF, Audio-CD, FLAC, Ogg Vorbis, non-DRM WMA (Windows only), non-DRM AAC

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 18. sep 2013, 19:26
af tmfigher
Hvordan kan jeg så få lavet mine Itunes filer om til noget andet ??

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 18. sep 2013, 19:39
af Mike-air
Højreklik på sangen og tryk "opret AAC version"

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 18. sep 2013, 19:54
af tmfigher
Den laver det stadig ikke om til en anden fil

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 18. sep 2013, 20:09
af Lars von Qualen
Christoffer I. N. skrev:Det ser ikke ud til at Traktor kan afspille .m4a filer.

Der står at det kan spille:
MP3, WAV, AIFF, Audio-CD, FLAC, Ogg Vorbis, non-DRM WMA (Windows only), non-DRM AAC

Musik købt via iTunes kommer netop encodet i non-DRM AAC, også ligger det i en MPEG-4 Audio container. Så vi er ude i et mystisk problem her. OP kunne prøve at oprette mp3 versioner, som iTunes også sagtens kan klare. https://www.google.dk/#q=itunes+convert+to+mp3

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 18. sep 2013, 22:15
af Claus Flid
Aaaah stop lige.

Traktor spiller naturligvis m4a uden problemer.

Dit problem er at du ikke har Quicktimer installeret.

Ja det lyder sort. Men da du hentede itunes fulgte den med og den har du ikke installeret. Find den på din computer eller download den igen lige her : http://www.apple.com/dk/quicktime/download/

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 18. sep 2013, 22:18
af david mondrup
Claus Flid skrev:Ja det lyder sort.

Det lyder nu ganske logisk for mig. Godt spottet.

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 18. sep 2013, 22:32
af Claus Flid
Så lidt.. Men lad os nu først se om det virker for trådstarter.

Hilsen den Traktor certificeret dj underviser :)

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 19. sep 2013, 07:04
af tmfigher
Tak for hjælpen alle sammen men jeg fandt selv denne converter http://download.cnet.com/Free-M4a-to-MP ... 87723.html

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 19. sep 2013, 13:23
af Claus Flid
tmfigher skrev:Tak for hjælpen alle sammen men jeg fandt selv denne converter http://download.cnet.com/Free-M4a-to-MP ... 87723.html


STOOOOOOOP!!!!!!

Læs nu hvad jeg skriver i mit tidligere indlæg ;)

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 20. sep 2013, 22:36
af tmfigher
Claus Flid skrev:
tmfigher skrev:Tak for hjælpen alle sammen men jeg fandt selv denne converter http://download.cnet.com/Free-M4a-to-MP ... 87723.html


STOOOOOOOP!!!!!!

Læs nu hvad jeg skriver i mit tidligere indlæg ;)


Jeg kan simpelthen ikke få den til det kan du måske lave en liste over alt det jeg skal gøre så jeg kan få det prøvet af

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 20. sep 2013, 22:43
af Claus Flid
tmfigher skrev:
Claus Flid skrev:
tmfigher skrev:Tak for hjælpen alle sammen men jeg fandt selv denne converter http://download.cnet.com/Free-M4a-to-MP ... 87723.html


STOOOOOOOP!!!!!!

Læs nu hvad jeg skriver i mit tidligere indlæg ;)


Jeg kan simpelthen ikke få den til det kan du måske lave en liste over alt det jeg skal gøre så jeg kan få det prøvet af


Heeps,

Nej det kan du ikke få mig til. Men du er meget velkommen til undervisning i Slagelse

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 20. sep 2013, 23:32
af SLL
tmfigher skrev:
Claus Flid skrev:
tmfigher skrev:Tak for hjælpen alle sammen men jeg fandt selv denne converter http://download.cnet.com/Free-M4a-to-MP ... 87723.html


STOOOOOOOP!!!!!!

Læs nu hvad jeg skriver i mit tidligere indlæg ;)


Jeg kan simpelthen ikke få den til det kan du måske lave en liste over alt det jeg skal gøre så jeg kan få det prøvet af


Kan du ikke bare bruge nedenstående guide, og så konvertere dit album til MP3 format. Det burde din afspiller kunne forstå:

http://support.apple.com/kb/HT1550

så slipper du for at installere codec, og kan afspille din musik alle steder :)

SLL

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 20. sep 2013, 23:33
af david mondrup
Installerede du Quicktime? Det var jo sådan set det, der var essensen af rådet. Find den her: http://www.apple.com/dk/quicktime/download/

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 21. sep 2013, 08:16
af tmfigher
Tusinde tak SSL det virkede det du hjalp med og guicktime virker ikke

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 21. sep 2013, 08:47
af Chuck Norris
Skal du ikke bare opdatere traktor softwaren? ...havde en kammerat med samme problem...vi opdaterede til nyeste version og bingo så kunne man trække itunes m4a filer ind uden problemer...

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 21. sep 2013, 10:17
af Claus Flid
Nu stopper i sgu med i m4a filer. Det har Traktor ALTID kunne afspille. Hele bibliotek essensen af Traktor har fra start været iTunes.

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 21. sep 2013, 14:22
af tmfigher
Min vil ligsom ikke afspille dem

Re: Traktor Pro 2 - vil ikke afspille Itunes musik

: 21. sep 2013, 15:36
af Claus Flid
Det er fordi du laver rod i dit iTunes bibliotek og balladen opstår når du flytter rundt på dine stier i iTunes og formentligt Extreme mapper.

Nu spørger du om béatmix i en ny tråd. Jeg vil igen som vi skrev om i pm opfordre til den ene eller anden form for undervisning for at du kan komme godt og ordentligt igang med iTunes, traktor software og teknik.