Studio One - ingen lyd

Mac & PC, lydkort, Logic Pro, Cubase, Pro Tools, Ableton Live og andet software.
Henrik Ankersen
Groupie
Groupie
Indlæg: 3
Sted: Næstved

Studio One - ingen lyd

Indlæg Skrevet: 2. sep 2019, 12:13

Hej

Jeg har installeret StudioOne Artist v. 4.5.2.53232

Jeg vil gerne exportere mit seneste projekt til en MP3-fil

Jeg vælger Export Mixdown. Der er sat markører ml. start og slut og jeg vælger Export. Der bliver genereret en MP3-fil, men når den afspilles er der ingen lyd.

Er der en som kan fortælle mig, hvad jeg mangler at gøre?

Vh
Henrik
Brugeravatar
SustainerPlayer
Forum Superstar
Forum Superstar
Indlæg: 12348
Sted: På kanten

Re: Studio One - ingen lyd

Indlæg Skrevet: 2. sep 2019, 12:18

Kan du give et screenshot af dine export settings?
Brugeravatar
Kimex
Forum Donator
Forum Donator
Indlæg: 844
Sted: Aarhus

Re: Studio One - ingen lyd

Indlæg Skrevet: 2. sep 2019, 12:22

Henrik Ankersen skrev:Hej

Jeg har installeret StudioOne Artist v. 4.5.2.53232

Jeg vil gerne exportere mit seneste projekt til en MP3-fil

Jeg vælger Export Mixdown. Der er sat markører ml. start og slut og jeg vælger Export. Der bliver genereret en MP3-fil, men når den afspilles er der ingen lyd.

Er der en som kan fortælle mig, hvad jeg mangler at gøre?

Vh
Henrik

Jeg har det problem at vil jeg afspille en fil eller høre anden lyd, er jeg ofte nødt til at lukke studio one ned og af og til trække usb stikket ud og sætte det i igen.
Studio One blokerer for anden lydafapildning gennem andre medier og apps.
Hvorfor gemmer du i mp3 og ikke wav ?
Brugeravatar
SustainerPlayer
Forum Superstar
Forum Superstar
Indlæg: 12348
Sted: På kanten

Re: Studio One - ingen lyd

Indlæg Skrevet: 2. sep 2019, 12:29

Kimex skrev:Jeg har det problem at vil jeg afspille en fil eller høre anden lyd, er jeg ofte nødt til at lukke studio one ned og af og til trække usb stikket ud og sætte det i igen.
Studio One blokerer for anden lydafapildning gennem andre medier og apps.


Har du prøvet at vælge "release audio device in the background"?

"Release Audio Device in Background is disabled by default. When engaged, the currently used audio device is made available to other applications when Studio One is minimized."

https://support.presonus.com/hc/en-us/a ... s-Overview
Henrik Ankersen
Groupie
Groupie
Indlæg: 3
Sted: Næstved

Re: Studio One - ingen lyd

Indlæg Skrevet: 3. sep 2019, 10:09

Jeg har ikke muligheden for at vælge "Release audio device..." i Artistversionen af Studio One. Men vi flyttede lydfilen over på en anden pc. Og den virker fint.

Går på jagt efter indstillingen :-D

Det lykkedes og alt er godt. Tak for hjælpen.
Senest rettet af Henrik Ankersen 3. sep 2019, 12:28, rettet i alt 1 gang.
Brugeravatar
SustainerPlayer
Forum Superstar
Forum Superstar
Indlæg: 12348
Sted: På kanten

Re: Studio One - ingen lyd

Indlæg Skrevet: 3. sep 2019, 10:34

Ok - det var mystisk. Jeg bruger godt nok som udgangspunkt Pro-versionen - men jeg arbejder af og til i Artist-versionen for at være kompatibel med en jeg samarbejder med.

Skærmbillede 2019-09-03 kl. 10.30.06.png
Skærmbillede 2019-09-03 kl. 10.30.06.png (95 KiB) Vist 385 gange


Er det fordi du ikke kan få lov at sætte fluebenet? Hvilken driver prøver du med?
Henrik Ankersen
Groupie
Groupie
Indlæg: 3
Sted: Næstved

Re: Studio One - ingen lyd

Indlæg Skrevet: 3. sep 2019, 12:35

Fandt indstillingen og alt er godt. Tak til Kimex og sustainerPlayer for jeres hjælp :-)
Brugeravatar
SustainerPlayer
Forum Superstar
Forum Superstar
Indlæg: 12348
Sted: På kanten

Re: Studio One - ingen lyd

Indlæg Skrevet: 3. sep 2019, 13:49

Godt at høre. God fornøjelse med musikken :)
Brugeravatar
Kimex
Forum Donator
Forum Donator
Indlæg: 844
Sted: Aarhus

Re: Studio One - ingen lyd

Indlæg Skrevet: 3. sep 2019, 20:43

SustainerPlayer skrev:
Kimex skrev:Jeg har det problem at vil jeg afspille en fil eller høre anden lyd, er jeg ofte nødt til at lukke studio one ned og af og til trække usb stikket ud og sætte det i igen.
Studio One blokerer for anden lydafapildning gennem andre medier og apps.


Har du prøvet at vælge "release audio device in the background"?

"Release Audio Device in Background is disabled by default. When engaged, the currently used audio device is made available to other applications when Studio One is minimized."

https://support.presonus.com/hc/en-us/a ... s-Overview


Tak.
Jeg vil udforske det de næste par dage, hvor jeg har fri.
Brugeravatar
Kimex
Forum Donator
Forum Donator
Indlæg: 844
Sted: Aarhus

Re: Studio One - ingen lyd

Indlæg Skrevet: 3. sep 2019, 20:45

SustainerPlayer skrev:Ok - det var mystisk. Jeg bruger godt nok som udgangspunkt Pro-versionen - men jeg arbejder af og til i Artist-versionen for at være kompatibel med en jeg samarbejder med.

Skærmbillede 2019-09-03 kl. 10.30.06.png


Er det fordi du ikke kan få lov at sætte fluebenet? Hvilken driver prøver du med?

Den indstilling kender jeg godt. Vidste bare ikke hvad den indebar. :)
Brugeravatar
SustainerPlayer
Forum Superstar
Forum Superstar
Indlæg: 12348
Sted: På kanten

Re: Studio One - ingen lyd

Indlæg Skrevet: 3. sep 2019, 21:39

Brugermanualen er en mægtig allieret.

Tilbage til "Computer & Software"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst