Ledige kontorlokaler i Lydens Hus Kbh

Har du eller leder du efter et øvelokale eller studielokale til leje/fremleje/salg.
Forumregler
Øvelokaler/studielokaler subforummet er både for køber og sælger. Studieudlejning er kun for lokaler eller delestudie, ikke for serviceydelser. Serviceydelser skal postes her: http://www.lydmaskinen.dk/viewforum.php?f=23
Brugeravatar
AvS
Forum Superstar
Forum Superstar
Indlæg: 3936
Sted: Valby

Ledige kontorlokaler i Lydens Hus Kbh

Indlæg Skrevet: 9. jun 2016, 11:10

Lydens Hus på Gl. Kongevej, Kbh, er et kontorfællesskab/udviklingsmiljø særligt rettet mindre eller opstartende musikrelaterede virksomheder, men der er også plads til alle andre typer af små opstartsvirksomheder. Der er pt. god plads til nye tilflyttere. Jeg sidder selv herinde og laver musiksoftware og freelance digital design, og så sidder der andre virksomheder, som laver alle mulige andre spændende ting som bla. VR software, måleudstyr til plantevandning, systemer til optagelse/sharing af koncert video+lyd, kommunikationsenheder til katastroferamte områder og erotisk podcastproduktion... Så en god blandning hvilket gør det rigtig spændende at være her!

Kontoret er en del af det, som hedder Vækstfabrikkerne, som hjælper nye virksomheder med at vokse, så der er en masse gode muligheder for at få al den hjælp, man skal bruge som lille virksomhed til at komme igang. Det kan f.eks. være hjælp til pitchtræning, hvis man søger investorer, sparring med kompetente forrestningsfolk, eller man kan få tilknyttet en mentor, som kan hjælpe med at lave en forretnings/vækst -plan for din virksomheds fremtid. Der er også ordninger, hvis man er nyuddannet og har startet virksomhed, hvor man kan få økonomisk tilskud.

Her kan man læse lidt mere og bla. se priser, som varierer alt efter type af plads man ønsker:
http://vaekstfabrikkerne.dk/kbh

ps: Der er pt. nogle lukkede lokaler frie, hvor der kan side ca. 8 mand, så hvis man splejser om sådan et, så kommer huslejen helt ned på ca. 1500,- kr pr mand pr md. eller måske endda mindre. Vi er selv 3 stykker herinde, som tænker at finde nogle andre, som er frisk på at lave dette nummer.
Brugeravatar
AvS
Forum Superstar
Forum Superstar
Indlæg: 3936
Sted: Valby

Re: Ledige kontorlokaler i Lydens Hus Kbh

Indlæg Skrevet: 17. okt 2016, 15:36

Bumper lige, da vi stadig har pladser herinde. Som sagt er det alle slags opstartvirksomheder som kan have rigtigt meget gavn af at sidde herinde. Væksthuset har mange spændende kontakter, som kan hjælpe med alt fra udvikling af virksomheden, pitch træning til ansøgninger om funding, så hvis du går med tanken om at starte virksomhed, alene eller med andre, kan det varmt anbefales at sidde herinde. Det sker jævnligt at virksomheder herinde får funding, via tilknyttede fundingprogrammer.

Og så er udsigten ret fin med nogle spektakulære solnedgange. :)

udsigt.jpg
udsigt.jpg (88.9 KiB) Vist 1333 gange

solnedgang.jpg
solnedgang.jpg (133.17 KiB) Vist 1333 gange

Tilbage til "Lokaler"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst