Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Kom med forslag til eller stil spørgsmål om selve forummet.
Brugeravatar
Hippo
Forum Superstar
Forum Superstar
Indlæg: 1112
Sted: FishCorp

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 01:50

Holger skrev:
Hippo skrev:
Holger skrev:Rune, der er en klar fejl her som jeg ikke kan lure. Flere gang vil billeder ikke loades helt (samme sket i to forskellige tråde). Se f.eks. denne inline attachment:

Kan det være relateret til p.t. manglende Imagemagick på serveren?


.. det ligner mest af alt det ikke er blevet uploadet helt. Hvad er org. filesize på billedet?

De er alle uploadet fuldt. Prøv at højreklikke og åbne i separat vindue.


de er halve her hos mig - også i via. linket .. - altså file.php linket - det som boardet genererer ..

vil du ikke lige maile mig den problematiske fil?
Rune Broup :: Producer / Tekniker / Synth-hvisker @ FishCorp
Brugeravatar
MrBacon
Executive Producer
Executive Producer
Indlæg: 902

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 01:53

Holger skrev:
MrBacon skrev:Ahh... Så det er ikke længere begrænset til 40x40 eller hvad, det nu var før? Mægtigt.

Den har hele tiden været 150x150 px. Filstørrelsen var begrænset til 40 kb.
Jeg skulle måske have nævnt, at det var på mobilen, jeg checkede (og mente). Der er det fortsat skaleret småt ligegyldigt om opløsningen er 150x150 eller whatever. Det ser fint ud på almindelig browser (hvis man altså kan lide profilbillede i højre side :))

Nok bare en smagssag - ville bare se pænere ud, hvis billedets størrelse matchede, så det passede med den logic plade bjælke, der alligvel er.
Brugeravatar
Holger
Audio Alchemist
Audio Alchemist
Indlæg: 32893
Sted: Fyn

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 01:54

Ah nu mig forstå
Brugeravatar
Holger
Audio Alchemist
Audio Alchemist
Indlæg: 32893
Sted: Fyn

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 01:56

Hippo skrev:
Holger skrev:
Hippo skrev:
.. det ligner mest af alt det ikke er blevet uploadet helt. Hvad er org. filesize på billedet?

De er alle uploadet fuldt. Prøv at højreklikke og åbne i separat vindue.


de er halve her hos mig - også i via. linket .. - altså file.php linket - det som boardet genererer ..

vil du ikke lige maile mig den problematiske fil?

download/file.php?id=16207

Vises helt her. The plot thickens.. filen må være helt uploadet, filstørrelsen matcher også. Det må være fremvisningen, prøv at save billede til din computer.
Brugeravatar
Hippo
Forum Superstar
Forum Superstar
Indlæg: 1112
Sted: FishCorp

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 01:57

MrBacon skrev:Jeg skulle måske have nævnt, at det var på mobilen, jeg checkede (og mente). Der er det fortsat skaleret småt ligegyldigt om opløsningen er 150x150 eller whatever. Det ser fint ud på almindelig browser (hvis man altså kan lide profilbillede i højre side :))


Det er helt klart en væsentlig detalje! Det vil jeg godt prøve at kigge på .. i prioriteret rækkefølge! Lige nu er der andre ting som driller :doh:
Rune Broup :: Producer / Tekniker / Synth-hvisker @ FishCorp
Brugeravatar
Hippo
Forum Superstar
Forum Superstar
Indlæg: 1112
Sted: FishCorp

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 02:01

.. men - den her er f.eks. amputeret: download/file.php?id=16206 .. yes?
Rune Broup :: Producer / Tekniker / Synth-hvisker @ FishCorp
Brugeravatar
Holger
Audio Alchemist
Audio Alchemist
Indlæg: 32893
Sted: Fyn

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 02:01

Nej, hel hos mig. Den er hel hver gang jeg loader nu.

Ovenstående filer ser dog ellers ud til at vises hhv. helt eller halvt afhængig af hvor mange gange jeg gider at refreshe.
Brugeravatar
Hippo
Forum Superstar
Forum Superstar
Indlæg: 1112
Sted: FishCorp

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 02:06

.. ja ok - sådan er det også her nu. Det kunne tyde på et cache issue ..
Rune Broup :: Producer / Tekniker / Synth-hvisker @ FishCorp
Brugeravatar
david mondrup
Lydmaskinist
Lydmaskinist
Indlæg: 11454
Sted: Århus

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 07:12

Holger skrev:Potentielt område, der skal undersøges:
http://lydmaskinen.dk/viewtopic.php?p=587176#p587176 (manglende attachment)

Jeg prøver lige at genuploade attachment i den post ...
David Mondrup

www.monsdrum.com · Engelsholm Højskole
Det er bedre at kloge sig end at dumme sig.
Brugeravatar
david mondrup
Lydmaskinist
Lydmaskinist
Indlæg: 11454
Sted: Århus

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 07:16

OK, det løste problemet i dén ene post for mit vedkommende. Så hvis man sidder og opdager manglende attachments i egne posts kan man jo altid selv rette det, forudsat man stadig har filen.
David Mondrup

www.monsdrum.com · Engelsholm Højskole
Det er bedre at kloge sig end at dumme sig.
Brugeravatar
david mondrup
Lydmaskinist
Lydmaskinist
Indlæg: 11454
Sted: Århus

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 07:40

En lille uhensigtsmæssighed; når man redigerer sin signatur står der "Send svar" på de knap der før hed "Gem". "Gem" giver mere mening i den situation.
David Mondrup

www.monsdrum.com · Engelsholm Højskole
Det er bedre at kloge sig end at dumme sig.
Brugeravatar
Smittefar
Forum Superstar
Forum Superstar
Indlæg: 3017
Sted: Søborg

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 09:20

Jeg kommer til at savne tapatalk. Det nye design er bedre end det gamle på mobilen, men tapatalk er stadig bedst.
Find mig på: Youtube | Facebook | Hjemmeside - eller i mit band Jump
Brugeravatar
metrum
Røvballemusiker
Røvballemusiker
Indlæg: 88
Sted: Viborg

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 09:27

Fedt layout I har fået lavet!!!
På min iPad 3 med Chrome kan jeg ikke rigtigt få den lille pil ved siden af brugernavnet ude til højre til at virke (den der før i tiden gik direkte til det nyeste indlæg i en tråd)... Måske det bare er mig?
Endnu fantastisk arbejde - noget mere overskueligt nu...
Brugeravatar
the19thbear
Forum Superstar
Forum Superstar
Indlæg: 2280
Sted: Roskilde

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 09:48

Jeg kunne rigtig godt tænke mig tapatalk funktionen tilbage igen. Synes det er rigtig godt at ha alle fora i en app. Er der mulighed for det?
Brugeravatar
Holger
Audio Alchemist
Audio Alchemist
Indlæg: 32893
Sted: Fyn

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 09:55

david mondrup skrev:En lille uhensigtsmæssighed; når man redigerer sin signatur står der "Send svar" på de knap der før hed "Gem". "Gem" giver mere mening i den situation.

Ja, dette kan desværre ikke rettes, da værdien for denne knap er global. Eneste alternativ er omdøbning til "udfør".

"Udfør" i stedet for "Send svar" er så vagt, at man risikerer at trykke på en anden svar/besvar knap ved en fejl (det gjorde jeg selv under testen indtil jeg ændrede "udfør").

Bud?
Brugeravatar
Holger
Audio Alchemist
Audio Alchemist
Indlæg: 32893
Sted: Fyn

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 09:56

Tapatalk bliver installeret igen!
Brugeravatar
Holger
Audio Alchemist
Audio Alchemist
Indlæg: 32893
Sted: Fyn

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 09:58

metrum skrev:Fedt layout I har fået lavet!!!
På min iPad 3 med Chrome kan jeg ikke rigtigt få den lille pil ved siden af brugernavnet ude til højre til at virke (den der før i tiden gik direkte til det nyeste indlæg i en tråd)... Måske det bare er mig?
Endnu fantastisk arbejde - noget mere overskueligt nu...

Tak!

Mht. pilen, så virker den her på både iPhone og iPad, men i Safari. Kan du evt. zoome ind på den før du trykker?
Brugeravatar
the19thbear
Forum Superstar
Forum Superstar
Indlæg: 2280
Sted: Roskilde

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 10:26

Holger skrev:Tapatalk bliver installeret igen!

Fest!
Brugeravatar
metrum
Røvballemusiker
Røvballemusiker
Indlæg: 88
Sted: Viborg

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 10:35

Holger skrev:
metrum skrev:Fedt layout I har fået lavet!!!
På min iPad 3 med Chrome kan jeg ikke rigtigt få den lille pil ved siden af brugernavnet ude til højre til at virke (den der før i tiden gik direkte til det nyeste indlæg i en tråd)... Måske det bare er mig?
Endnu fantastisk arbejde - noget mere overskueligt nu...

Tak!

Mht. pilen, så virker den her på både iPhone og iPad, men i Safari. Kan du evt. zoome ind på den før du trykker?


Jeg kan sagtens zoome ind og trykke - prøvede lige at tage en af de tråde med mange indlæg og blev vist om til sidste side, men kom ikke ned til det sidste indlæg. Blev kun på toppen af siden... Har prøvet at vende min iPad på både den ene og den anden led.
Det kan jo godt ske det bare er min gamle iPad der er problemet... :dollargrin:
Brugeravatar
Holger
Audio Alchemist
Audio Alchemist
Indlæg: 32893
Sted: Fyn

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 10:37

Weird. Virker her i Safari, så det må være Chrome.
Brugeravatar
Christoffer I. N.
Lydmaskinist
Lydmaskinist
Indlæg: 26783
Sted: Hørsholm

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 11:20

Holger skrev:
david mondrup skrev:En lille uhensigtsmæssighed; når man redigerer sin signatur står der "Send svar" på de knap der før hed "Gem". "Gem" giver mere mening i den situation.

Ja, dette kan desværre ikke rettes, da værdien for denne knap er global. Eneste alternativ er omdøbning til "udfør".

"Udfør" i stedet for "Send svar" er så vagt, at man risikerer at trykke på en anden svar/besvar knap ved en fejl (det gjorde jeg selv under testen indtil jeg ændrede "udfør").

Bud?


Studsede også over "Send svar", heh. Jeg tror jeg vil synes "Udfør" passer bedre..
Brugeravatar
Holger
Audio Alchemist
Audio Alchemist
Indlæg: 32893
Sted: Fyn

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 11:35

Det er taget til efterretning
Brugeravatar
Hippo
Forum Superstar
Forum Superstar
Indlæg: 1112
Sted: FishCorp

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 11:38

david mondrup skrev:OK, det løste problemet i dén ene post for mit vedkommende. Så hvis man sidder og opdager manglende attachments i egne posts kan man jo altid selv rette det, forudsat man stadig har filen.


.. vent lige med at rette flere, hvis du støder på dem. Jeg får det fikset - på den *rigtige* måde - så snart jeg lige har kørt noget morgenmad ned i gabet :)
Rune Broup :: Producer / Tekniker / Synth-hvisker @ FishCorp
Brugeravatar
Christoffer I. N.
Lydmaskinist
Lydmaskinist
Indlæg: 26783
Sted: Hørsholm

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 12:30

Jeg ved ikke om det bare er sådan den her version fungerer, men, i bunden af skærmen står der altid hvem der er online og hvem der læser i det specifikke forum.
Ved første visning af en side, inkl. forsiden, tager den ikke ens egen bruger med i oversigten. Alle kan teste dette ved at gå i bunden af en tilældig forum side, eller forsiden, og se at ens eget brugernavn ikke står listet, opdatere siden og se at det nu er listet.

EDIT:
OK, det lader til at den husker eksempelvis forsiden, og denne tråd. Det syner sådan lidt tilfældigt om den husker det eller ej.
Brugeravatar
Hippo
Forum Superstar
Forum Superstar
Indlæg: 1112
Sted: FishCorp

Re: Evt. fejl/mangler ved forum v. 1.5

Indlæg Skrevet: 31. jan 2016, 12:32

Christoffer I. N. skrev:Jeg ved ikke om det bare er sådan den her version fungerer, men, i bunden af skærmen står der altid hvem der er online og hvem der læser i det specifikke forum.
Ved første visning af en side, inkl. forsiden, tager den ikke ens egen bruger med i oversigten. Alle kan teste dette ved at gå i bunden af en tilældig forum side, eller forsiden, og se at ens eget brugernavn ikke står listet, opdatere siden og se at det nu er listet.

EDIT:
OK, det lader til at den husker eksempelvis forsiden, og denne tråd. Det syner sådan lidt tilfældigt om den husker det eller ej.


.. dette er nok desværre ude over hvad vi kan påvirke, uden at rette i selve phpbb koden. Lad os krydse fingre for det bliver rettet i en opdatering af phpbb ..
Rune Broup :: Producer / Tekniker / Synth-hvisker @ FishCorp

Tilbage til "Backstage"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst