Neon - Mangler dig

Del dit nye track eller website med os andre. Få ørerne i Lydmaskinen!
Forumregler
Indlejr din musik i dit indlæg fra SoundCloud, Mixcloud, Bandcamp, m.fl.

Læs mere om hvordan du indlejrer her
Nyt svar
Default avatar
garcia
Medlem
Indlæg: 7101
Sted: Hjallerup

Neon - Mangler dig

Indlæg af garcia »

Efter at have skrevet for en masse andre, har jeg besluttet at starte eget band med mit liv, mine sange, vores univers. Vi hedder Neon og vores første single hedder Mangler dig. Nummeret er skrevet sammen med Jesper Zar, som også har produceret.

Se teaser på: www.facebook.com/neonsus

Hent eller stream her:
http://wimp.dk/album/33981848
Spotify: http://goo.gl/RWaWGX
ITunes: http://goo.gl/awWU5L

Håber I tager godt i mod det :)
Deaktiveret

Default avatar
garcia
Medlem
Indlæg: 7101
Sted: Hjallerup

Indlæg af garcia »

Deaktiveret


Medlemsavatar
SLL
Forum Donator
Indlæg: 4772
Sted: DK

Indlæg af SLL »

Konstruktivt all the way ....

Jeg har det lidt modsat af Sappy. Jeg syntes nummeret mangler opløftende energi, og mere arbejde på produktionen. Sangen fejler ikke noget, men sangerens udtryk bliver en smule tilbagelænet jævn på omkvædet, hvor jeg savner mere raw power. +2-4 BPM gjorde heller ikke noget på hele tracket = energi :)

Produktionen virker til tiden lidt for minimal, hvor jeg savner krydderier der kan smide noget mere overraskende på tracket generelt. Krydderi kunne være noget effekt ved breaks, som er helt tørlagte (lyt ved 0:34 (trommer)). Der syntes jeg den snare agtige lyd som er på omkvædet mangler volume, meget volume (VIGTIGT!!!!). Jeg syntes det er synd, at snaren ikke rigtig kommer til udtryk.

På mixningen, der er der flere steder hvor der er balance problemer, hvor lydelementer bliver for lave og drukner i mixet - 0:34 fadeup lydeffekt, offbeat hihat 1:47, chord synth 0:23 for lav i forhold til trommer. Der er ingen tvivl om, at vokalen kommer ud i pappet, jeg syntes at selve mixet (-trommer), bliver lidt fladt og tilbagetrukket. Trommerne, kick er meget dominerende, specielt på vers.

Generelt bliver det hele nok lidt flat, enslydende tungt for mig, og dermed lidt kedeligt. Lydelementerne er hørt før, jeg tænker Kato for 5 år siden. Så jeg savner nok også lidt mere opfindsomhed og variation ;)

Selve vokalindspilning, og kvaliteten af alle instrumenter er helt i top!!

SLL

Default avatar
garcia
Medlem
Indlæg: 7101
Sted: Hjallerup

Indlæg af garcia »

Smag og behag :)
Deaktiveret

Nyt svar