????
Man kan sgu godt blive lidt lun på sådan et til ødegaarden i SE
Er komfurer fra SMEG gode og solide ?
Forumregler
Tænk dig om, tal pænt, men lad også være med at være meget sart. Hvis du skal bruge skældsord, så hold dig til noget Kaptajn Haddock ville have sagt.
Tænk dig om, tal pænt, men lad også være med at være meget sart. Hvis du skal bruge skældsord, så hold dig til noget Kaptajn Haddock ville have sagt.
Er komfurer fra SMEG gode og solide ?
- Vedhæftede filer
-
- TR90P9_2.jpg (103.85 KiB) Vist 342 gange
-
- tr90bl9.jpg (92.34 KiB) Vist 342 gange
/Dub
Jeg havde et SMEG gaskomfur i min forrige lejlighed og set kørte bare. Klar anbefaling herfra
Fedt, det gamle køkken fra ca 1890 er simpelthen husets sjæl, og tigger om noget der passer bare en smule ind i stilen, den gamle vedspis, der er fungerende og godkendt, samt den murede masseovn bevares selvfølgeligK-Bee skrev:Jeg havde et SMEG gaskomfur i min forrige lejlighed og set kørte bare. Klar anbefaling herfra
Lad endelig kommentarer om SMEG fortsætte hvis nogen har erfaring med det
Blir gas-blus og el-ovn,... savner gas til kogepladerne deroppe da det er et rent elkomfur pt
- Vedhæftede filer
-
- FB_IMG_1516868906909-2.jpg (87.59 KiB) Vist 334 gange
/Dub
Har også smeg og er meget glad for det. Har sådan et halvbredt et med 5 blus og dobbelt elovn. Må indrømme at jeg aldrig har brugt den ekstra ovn... noget jeg specielt er glad for er at de der jernting over blussene er ret kraftige, hvilket gør det nemt at få ornli rent.
Jeg havde tidligere et mindre smeg komfur hvor det ene hængsel til lågen gik i stykker så lågen gabte 1,5 cm. Det krævede en helt ny låge hvilket virkede lidt åndssvagt. Fandt til gengæld en brugt, så det blev ikke så dyrt
Jeg havde tidligere et mindre smeg komfur hvor det ene hængsel til lågen gik i stykker så lågen gabte 1,5 cm. Det krævede en helt ny låge hvilket virkede lidt åndssvagt. Fandt til gengæld en brugt, så det blev ikke så dyrt
Tak for svarene, trist det med at skulle købe en hel låge grundet et hængsel, det er den slags probs man godt kan undvære, når man allerede har betalt kassen så rigeligt (30K+)
Tror jeg skal prøve at støvsuge markedet for alternativer
Men må indrømme jeg er forfængelig med useendet, det SKAL være klassisk/retro
Vedr induktion, vi vil på enhver måde prioritere gas over el, også fordi vi kun har 3 x 20 A på instalationen, til alt for meget forskelligt, diverse elvarme, varmeveksler, elvandvarmer, samt en pumpe i vores brønd som er ret glad for startstrøm, muligvis et forbrændingdtoilet, m.m.
Kunne vi få en model hvor ovnen også havde været gas ,... sa havde vi nok foretrukket dette
Tror jeg skal prøve at støvsuge markedet for alternativer
Men må indrømme jeg er forfængelig med useendet, det SKAL være klassisk/retro
Vedr induktion, vi vil på enhver måde prioritere gas over el, også fordi vi kun har 3 x 20 A på instalationen, til alt for meget forskelligt, diverse elvarme, varmeveksler, elvandvarmer, samt en pumpe i vores brønd som er ret glad for startstrøm, muligvis et forbrændingdtoilet, m.m.
Kunne vi få en model hvor ovnen også havde været gas ,... sa havde vi nok foretrukket dette
/Dub
Min (og mange andres) oplevelse er præcis det modsatte. Vil til enhver tid vælge gas (i kombination med kobbertøj) fremfor induktion.jakobole skrev:Ellers overvej induktion. Jeg har lavet mad på både gas og induktion en del år, og induktion er 95% så godt som gas. Og så er de nemmere at vedligeholde og gøre rene
Har prøvet mange forskellige prisklasser, og hidtil har det været en trist oplevelse. Det eneste positive at sige er at det er bedre end normal elkogeplader.
Uanset, ville jeg først overveje det når der kom designs uden automatik (dvs som fx ikke slukker bare fordi en gryde koger over) , som kan tåle at blive vådt, og hvor kontrollerne ikke sidder i selve armaturet.